H Ζυμαρόπιτα τoυ Νικήτα Χατζηρούμπη με Καπνιστή Φέτα, Γιαούρτι, Θυμαρίσιο Μέλι & Φρέσκια Ρίγανη
Ο σεφ Νικήτας Χατζηρούμπης κατάγεται από τα όμορφα Γιάννενα. Εκεί στη γειτονιά του είναι που είχε και την πρώτη του επαφή με τη μαγειρική σε πολύ μικρή ηλικία αφού τα καλοκαίρια εργαζόταν σε καφενεία της περιοχής. Αφενός έτσι κατάφερε να τρυπώσει στις κουζίνες για να ανιχνεύσει τα πρώτα τους μυστικά, αλλά κυρίως, αντιλήφθηκε τη σημασία της "γεύσης" της φιλοξενίας και της ανθρώπινης επαφής που μπορει να ταξιδεύει μέσα από το φαγητό. Ένας τους σημαντικότερους σταθμούς της μαγειρικής του πορείας θεωρεί ότι υπήρξε η Σαντορίνη, και το εστιατόριο Sphinx στην Οία όπου του δόθηκε η ευκαιρία να μάθει πραγματικά να μαγειρεύει, όπως λέει. Με την συνεργασία και την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, για πολλά χρόνια μάγειρας και ίδιος, έμαθε τι σημαίνει να σέβεται κανείς τα υλικά, να βάζει στο φαγητό αγάπη και να μην κάνει ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ζει και εργάζεται πια στη Γενεύη, όπου έχει τη χαρά και την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(632)
- politismos(52)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(65)
- Κινηματογράφος(92)
- Μουσική(75)
- Παράξενα(37)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.