πριν από  9 ώρες 37 λεπτά

Epixeiro

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο σεφ Νικήτας Χατζηρούμπης κατάγεται από τα όμορφα Γιάννενα. Εκεί στη γειτονιά του είναι που είχε και την πρώτη του επαφή με τη μαγειρική σε πολύ μικρή ηλικία αφού τα καλοκαίρια εργαζόταν σε καφενεία της περιοχής. Αφενός έτσι κατάφερε να τρυπώσει στις κουζίνες για να ανιχνεύσει τα πρώτα τους μυστικά, αλλά κυρίως, αντιλήφθηκε τη σημασία της "γεύσης" της φιλοξενίας και της ανθρώπινης επαφής που μπορει να ταξιδεύει μέσα από το φαγητό. Ένας τους σημαντικότερους σταθμούς της μαγειρικής του πορείας θεωρεί ότι υπήρξε η Σαντορίνη, και το εστιατόριο Sphinx στην Οία όπου του δόθηκε η ευκαιρία να μάθει πραγματικά να μαγειρεύει, όπως λέει. Με την συνεργασία και την καθοδήγηση του ιδιοκτήτη του εστιατορίου, για πολλά χρόνια μάγειρας και ίδιος, έμαθε τι σημαίνει να σέβεται κανείς τα υλικά, να βάζει στο φαγητό αγάπη και να μην κάνει ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα. Τα τελευταία δύο χρόνια ζει και εργάζεται πια στη Γενεύη, όπου έχει τη χαρά και την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation