Η Κεφαλονιά κερνάει τοπικές γεύσεις
Έχοντας την περσινή επιτυχία στο ιστορικό του, το Kefalonian Tratarisma δεν θα μπορούσε να μην επαναληφθεί κι έτσι (και) φέτος, ο κόσμος της Κεφαλονιάς καθώς και επισκέπτες του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά παραγωγούς και οινοποιούς του τόπου, οι οποίοι θα είναι συγκεντρωμένοι την Κυριακή 22 Ιουνίου, 20:00-23:00 στον Θαλασσόμυλο στο Αργοστόλι. Στο πλαίσιο του φετιβάλ, οι παραγωγοί και οινοποιοί θα δειγματίζουν τα προϊόντα τους και θα συνομιλούν με τους επισκέπτες του φεστιβάλ. Παράλληλα, στο Live Cooking Stage θα κάνουν μαγειρικές παρουσιάσεις οι γνωστοί και καταξιωμένοι μάγειρες, Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου, με έμπνευση από την Κεφαλονιά, σεβόμενες πάντα την ποιότητα και την παράδοση, και με προϊόντα από το νησί. Θα ακολουθήσει και μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Τι σημαίνει για εσένα η Ελληνική κουζίνα;" με την Ελένη Ψυχούλη, τον chef Ασημάκη Χανιώτη και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Σταθόπουλο. Διαβάστε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(731)
- politismos(61)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(66)
- Κινηματογράφος(86)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(76)
- Τέχνη(30)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.