Η πιο εύκολη μους σοκολά
Αυτό το γλυκό δεν θα σας προδώσει ποτέ! Δοκιμάστε να τη μοιράσετε σε πολλά μικρά σφηνάκια, που θα σερβίρετε περαστά σε πάρτι ή μπουφέ. Υλικά Μερίδες: 6-8 340 γρ. κουβερτούρα με 65% κακάο, μισολιωμένη 170 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 170 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαράΓια το σερβίρισμα (προαιρετικά και όσα θέλουμε) ξύσμα από 1 πορτοκάλι ή 2 μανταρίνια ολόκληρα φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου κόκκοι ροζ πιπεριού πιπερίτσα τσίλι, πολύ ψιλοκομμένηΔιαδικασία Για την μους σοκολά, ξεκινάμε και βάζουμε την μισολιωμένη κουβερτούρα σε ένα μεγάλο μπολ.Σε μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το γάλα σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει, αλλά να μην αφρίσει και φουσκώσει.Το αδειάζουμε στο μπολ με την κουβερτούρα, αφήνουμε για 1 λεπτό και έπειτα ανακατεύουμε καλά με ελαστική σπάτουλα σιλικόνης, μέχρι να λιώσει εντελώς η κουβερτούρα και να φτιάξουμε μια λεία κρέμα.Χτυπάμε με το μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να αποκτήσει την πυκνότητα γιαουρτιού.Την προσθέτουμε στο μπολ και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(707)
- politismos(48)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(74)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(23)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.