Ηπιαμε μπύρες σε όλες τις μικροζυθοποιίες της Αττικής
Η craft μπίρα στην Αθήνα ωρίμασε. Πλέον, οκτώ μικροζυθοποιίες ζυμώνουν, πειραματίζονται, βράζουν μπίρες και προσφέρουν στην αγορά συνεχώς κάτι φρέσκο. Από το Περιστέρι, το Χαλάνδρι και την Ηλιούπολη μέχρι την Κερατέα, τη Μεταμόρφωση, τον Κάλαμο και τον Ασπρόπυργο, επισκεφθήκαμε καθεμία από αυτές. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που τις "τρέχουν", δοκιμάσαμε το προϊόν κατευθείαν από τις δεξαμενές και μάθαμε τι σημαίνει να φτιάχνεις χειροποίητη μπίρα στην Αθήνα του 2025. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι ζυθοποιοί εξηγούσαν τι είναι IPA. Σήμερα φτιάχνουν εξαιρετικές, δουλεμένες μπίρες πολλών τύπων, απαστερίωτες, φρέσκες, αρωματικές - και οι καταναλωτές τις αναζητούν. Παραγωγικός πυρετός στο ΠεριστέριΗ Crispy Pils της Strange Brew, μια ξεδιψαστική pils. Άνοιξαν το ζυθοποιείο στις αρχές του 2025 στο Περιστέρι, ενώ το brand τους υπάρχει στην αγορά από το 2017, ως νομαδικό. Μέχρι να γίνει αυτό, έβραζαν τις μπίρες στη Chios brewery και τις σέρβιραν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(638)
- politismos(36)
- Βιβλία(46)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(40)
- Κινηματογράφος(66)
- Μουσική(35)
- Παράξενα(40)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.