πριν από  3 ώρες 17 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η craft μπίρα στην Αθήνα ωρίμασε. Πλέον, οκτώ μικροζυθοποιίες ζυμώνουν, πειραματίζονται, βράζουν μπίρες και προσφέρουν στην αγορά συνεχώς κάτι φρέσκο. Από το Περιστέρι, το Χαλάνδρι και την Ηλιούπολη μέχρι την Κερατέα, τη Μεταμόρφωση, τον Κάλαμο και τον Ασπρόπυργο, επισκεφθήκαμε καθεμία από αυτές. Μιλήσαμε με τους ανθρώπους που τις "τρέχουν", δοκιμάσαμε το προϊόν κατευθείαν από τις δεξαμενές και μάθαμε τι σημαίνει να φτιάχνεις χειροποίητη μπίρα στην Αθήνα του 2025. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, οι ζυθοποιοί εξηγούσαν τι είναι IPA. Σήμερα φτιάχνουν εξαιρετικές, δουλεμένες μπίρες πολλών τύπων, απαστερίωτες, φρέσκες, αρωματικές - και οι καταναλωτές τις αναζητούν. Παραγωγικός πυρετός στο ΠεριστέριΗ Crispy Pils της Strange Brew, μια ξεδιψαστική pils. Άνοιξαν το ζυθοποιείο στις αρχές του 2025 στο Περιστέρι, ενώ το brand τους υπάρχει στην αγορά από το 2017, ως νομαδικό. Μέχρι να γίνει αυτό, έβραζαν τις μπίρες στη Chios brewery και τις σέρβιραν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation