πριν από  10 ώρες 27 λεπτά

In2life.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει, αλλάζει και το κρασί που επιλέγουμε. Φεύγουν τα βαριά κόκκινα, έρχονται τα δροσερά λευκά, τα ευχάριστα ροζέ και οι ανάλαφρες ρετσίνες. Πώς, όμως, ταιριάζουμε σωστά τα κρασιά με τα πιάτα της ελληνικής καλοκαιρινής κουζίνας; Η Κατερίνα Ζουμπούλη, wine expert της Cava Vinifera, απαντά και μας καθοδηγεί σε έναν αρωματικό οινικό περίπατο με τσαχπινιές οξύτητας, δροσιάς και ιδανικής ισορροπίας.Ποιες ποικιλίες πίνουμε περισσότερο το καλοκαίρι; "Μαλαγουζιά και Ασύρτικο είναι οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού", λέει η Κατερίνα Ζουμπούλη. Η αρωματική Μαλαγουζιά και το μεταλλικό Ασύρτικο με την έντονη οξύτητα είναι ό,τι πρέπει για τις υψηλές θερμοκρασίες και τα φρέσκα πιάτα της εποχής.Τι κρασί ταιριάζει με θαλασσινά και ψάρια; Λευκά ξηρά κρασιά, με πρώτο και καλύτερο το Ασύρτικο, είναι η πιο ασφαλής και νόστιμη επιλογή. Δοκιμάστε επίσης Σαββατιανό, Αθήρι, Βηλάνα, ή ένα δροσερό ροζέ με οξύτητα, που αναδεικνύει ιδανικά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation