πριν από  19 ώρες 24 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 14.05.2025 • 15:21 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μια συνταγή εμπνευσμένη από τη βενετσιάνικη κουζίνα. Ο τίτλος άλλωστε μιλάει από μόνος του. Ένα πλησίασμα της αγροτικής με την αστική κουζίνα, που γίνεται εμφανές από τους συνδυασμούς των υλικών, όπως λόγου χάρη του βουτύρου και του ελαιολάδου.Υλικά Μερίδες: 4-6 1 κιλό κανκιόφολες (αγκινάρες Ιερουσαλήμ - σε καλά μανάβικα και καταστήματα με βιολογικά τρόφιμα, ενδεικτικά: 4 Seasons Bio, mirabilis.gr, brinkys.gr κ.ά.), καθαρισμένες, σε φέτες πάχους περίπου 0,5 εκ. 500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες σε φέτες πάχους περίπου 0,5 εκ. 1 κιλό ξερά κρεμμύδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες πάχους περίπου 0,5 εκ. 750 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ 80 ml ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας βούτυρο Κερκύρας αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τις κανκιόφολες ψητές στον φούρνο α λα βενετσιάνα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Σε ένα βαθύ ταψί ανακατεύουμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
      Palo presentation