Κατεψυγμένα λαχανικά: 5 σούπερ γρήγορες συνταγές για θρεπτικό φαγητό
Δεν είναι η ιδεώδης λύση, αλλά είναι μια λύση, γι' αυτό φροντίζουμε να έχουμε στην κατάψυξη καλής ποιότητας κατεψυγμένα και ψιλοκομμένα λαχανικά. Με λίγη φαντασία και ευρηματικότητα, συνδυάζοντάς τα με άλλα υλικά που έχουμε πρόχειρα, πολλά και διάφορα μπορούμε να κάνουμε. Εδώ έχουμε πέντε πολύ ωραίες ιδέες για φαγητό-εξπρές: Αθηναϊκή μαγιονέζα με ψαράκι κονσέρβας Όταν δεν έχουμε χρόνο, φτιάχνουμε μια αθηναϊκή μαγιονέζα με ανάμεικτα κατεψυγμένα λαχανικά, όπως πατάτες, καρότα, αρακά, τα οποία ζεματίζουμε ελάχιστα, ίσα να ξεπαγώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα αναμειγνύουμε με μαγιονέζα, ελάχιστη μουστάρδα, κάππαρη και, για να μη χρονοτριβούμε, χρησιμοποιούμε ψαράκι κονσέρβας, όπως π.χ. τόνο ή σολομό - αν μας έχει περισσέψει ψάρι από την προηγούμενη μέρα, το ξεψαχνίζουμε καλά. Την αθηναϊκή τη σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμάκι ως ορεκτικό ή και ως "σάλτσα" για μια κρύα μακαρονοσαλάτα με πένες (πατέντα της γράφουσας αυτό). Φασολάκια στο τηγάνι...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(729)
- politismos(61)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(54)
- Μουσική(58)
- Παράξενα(88)
- Τέχνη(74)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.