πριν από  4 ώρες 23 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν είναι η ιδεώδης λύση, αλλά είναι μια λύση, γι' αυτό φροντίζουμε να έχουμε στην κατάψυξη καλής ποιότητας κατεψυγμένα και ψιλοκομμένα λαχανικά. Με λίγη φαντασία και ευρηματικότητα, συνδυάζοντάς τα με άλλα υλικά που έχουμε πρόχειρα, πολλά και διάφορα μπορούμε να κάνουμε. Εδώ έχουμε πέντε πολύ ωραίες ιδέες για φαγητό-εξπρές: Αθηναϊκή μαγιονέζα με ψαράκι κονσέρβας Όταν δεν έχουμε χρόνο, φτιάχνουμε μια αθηναϊκή μαγιονέζα με ανάμεικτα κατεψυγμένα λαχανικά, όπως πατάτες, καρότα, αρακά, τα οποία ζεματίζουμε ελάχιστα, ίσα να ξεπαγώσουν. Τα στραγγίζουμε και τα αναμειγνύουμε με μαγιονέζα, ελάχιστη μουστάρδα, κάππαρη και, για να μη χρονοτριβούμε, χρησιμοποιούμε ψαράκι κονσέρβας, όπως π.χ. τόνο ή σολομό - αν μας έχει περισσέψει ψάρι από την προηγούμενη μέρα, το ξεψαχνίζουμε καλά. Την αθηναϊκή τη σερβίρουμε με φρυγανισμένο ψωμάκι ως ορεκτικό ή και ως "σάλτσα" για μια κρύα μακαρονοσαλάτα με πένες (πατέντα της γράφουσας αυτό). Φασολάκια στο τηγάνι...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation