Kei Kobayashi: Η κουζίνα έχει τη μαγική δύναμη να ξεπερνά και να καταργεί τα εθνικά σύνορα
Ο 3άστερος Kei Kobayashi, ο πρώτος Ιάπωνας σεφ στη Γαλλία που κατάφερε να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση του οδηγού Michelin, συμμετείχε για μία και μοναδική βραδιά στα Culinary Journeys του Daios Cove και μίλησε αποκλειστικά στο CNN Greece. Ένας σίγουρα ανατρεπτικός σεφ. Πώς αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς έναν Ιάπωνα -γιο ενός μάγειρα σε ένα παραδοσιακό kaiseki εστιατόριο στην πόλη Nagano- που ερωτεύτηκε την γαλλική κουζίνα μέσα από ένα ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, μετακόμισε στη Γαλλία, θήτευσε δίπλα σε ιερά τέρατα της γαλλικής γαστρονομικής σκηνής και το 2020 έγινε ο πρώτος Ιάπωνας το εστιατόριο του οποίου απέσπασε την κορυφαία διάκριση του Οδηγού Michelin, δηλαδή τα 3 αστέρια; Ο Kei Kobayashi στα 15 του χρόνια, επηρεασμένος από ένα ντοκιμαντέρ για τον Alain Chapel, αποφάσισε πως η γαλλική κουζίνα είναι το κάλεσμά του. Το 1998 μετακόμισε στο Παρίσι και μαθήτευσε δίπλα από ονόματα-θρύλους, όπως ο Gilles Goujon και Alain Ducasse...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(675)
- politismos(62)
- Βιβλία(67)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(32)
- Κινηματογράφος(39)
- Μουσική(25)
- Παράξενα(27)
- Τέχνη(141)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.