πριν από  1 ημέρα 7 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Και πραλίνα και γλάσο εσπεριδοειδών έχει αυτό το υπέροχο κέικ φουντουκιού που τυγχάνει να είναι και gluten free! 20' προετοιμασία 45' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώρα και 5'Υλικά Μερίδες: 8 250 γρ. φουντουκόψιχα, καβουρδισμένη και αλεσμένη σε σκόνη 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 γρ. λευκή, κρυσταλλική ζάχαρη 70 γρ. καστανή ζάχαρη 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, μαλακωμένο σε θερμοκρασία δωματίου 4 μεγάλα αυγά, χωρισμένα τα ασπράδια από τους κρόκους 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1 κουτ. σούπας ξύσμα πορτοκάλι 2 κουτ. σούπας φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκαλιού 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι Για την πραλίνα φουντουκιού (προαιρετικά) 200 γρ. φουντουκόψιχα 100 γρ. ζάχαρη 25 ml ηλιέλαιο Για το γλάσο εσπεριδοειδών (προαιρετικά) 400 γρ. άχνη ζάχαρη 70 ml ανάμεικτος φρεσκοστυμμένος χυμός εσπεριδοειδώνΔιαδικασία Για το κέικ φουντουκιού, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C στη λειτουργία του αέρα, βουτυρώνουμε μια στρογγυλή φόρμα διαμέτρου 20 εκ. και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation