πριν από  2 ημέρες 23 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όταν έχουμε χρόνο, μουσκεύουμε τις φακές για 1-2 ώρες: ναι, μπορούμε να μουσκέψουμε και τις κόκκινες φακές, όπως και τις απλές φακές, κερδίζοντας ακόμα περισσότερο χρόνο από το έτσι κι αλλιώς σύντομο μαγείρεμα. 10' προετοιμασία 30' μαγείρεμα Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 4 100 γρ. κόκκινες φακές 150 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 500 γρ. πατάτες, καθαρισμένες, σε κυβους των 2 εκ. 500 γρ. καρότα, σε λεπτές φέτες 2 ρέβες, σε κύβους των 2 εκ. 2 κουτ. σούπας κάρι 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1.200 ml ζωμός λαχανικών 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό τα φύλλα από 1 μάτσο κόλιανδρο, ψιλοκομμένα (προαιρετικά) 30 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε τις κόκκινες φακές με ρίζες και γιαούρτι σε μια βαθιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 2 λεπτά.Προσθέτουμε τις πατάτες, τα καρότα και τις ρέβες και σοτάρουμε για άλλα 4-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν απαλά. Ρίχνουμε το κάρι και το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation