πριν από  17 ώρες 34 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 4-5 500 ml ερυθρό ξηρό κρασί από Μανδηλαριά ή, εναλλακτικά, Αγιωργίτικο 200 ml ερυθρό κρασί Porto 5 γρ. τσάι του βουνού (φύλλα) 4,5 γρ. μπαχάρι 4 γρ. πιπέρι μαύρο 0,5 γρ. γαρίφαλο τριμμένο 1/2 ξυλάκι κανέλα 8 αποξηραμένα σύκα 1/2 λοβός βανίλιαςΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την κόκκινη σανγκρία βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.Σουρώνουμε μέσα από ένα τουλπάνι ή πολύ ψιλή σήτα, κρατάμε τα σύκα ξεχωριστά και διατηρούμε τη σανγκρία στο ψυγείο.Τη σερβίρουμε με πάγο και γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα σύκο. Πηγή: Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation