Κόκκινη σανγκρία
Μερίδες: 4-5 500 ml ερυθρό ξηρό κρασί από Μανδηλαριά ή, εναλλακτικά, Αγιωργίτικο 200 ml ερυθρό κρασί Porto 5 γρ. τσάι του βουνού (φύλλα) 4,5 γρ. μπαχάρι 4 γρ. πιπέρι μαύρο 0,5 γρ. γαρίφαλο τριμμένο 1/2 ξυλάκι κανέλα 8 αποξηραμένα σύκα 1/2 λοβός βανίλιαςΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την κόκκινη σανγκρία βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση.Το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.Σουρώνουμε μέσα από ένα τουλπάνι ή πολύ ψιλή σήτα, κρατάμε τα σύκα ξεχωριστά και διατηρούμε τη σανγκρία στο ψυγείο.Τη σερβίρουμε με πάγο και γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα σύκο. Πηγή: Γαστρονόμος
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(768)
- politismos(68)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(48)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(98)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.