Κορμός μαρέγκας με ροδάκινα κομπόστα
Μερίδες: 8 4 ασπράδια αυγών 1 κουτ. γλυκού κορν φλάουρ 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 1 κουτ. γλυκού λευκό ξίδι 150 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 150 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, χτυπημένη μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι 1/2 κονσέρβα ροδάκινα κομπόστα, καλά στραγγισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτεςΔιαδικασία Για να φτιάξουμε τον κορμό μαρέγκας με ροδάκινα κομπόστα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 160°C.Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ρηχό ταψί με διαστάσεις 23 x 32 εκ.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το κορν φλάουρ, το εκχύλισμα βανίλιας και το ξίδι.Σε άλλο μπολ χτυπάμε με το μίξερ χειρός τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα με σφιχτές κορφές.Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε τη ζάχαρη εναλλάξ με το μείγμα κορν φλάουρ, μέχρι οι κορφές της μαρέγκας να γυαλίσουν και να γίνουν κάπως κολλώδεις.Με ένα κουτάλι αδειάζουμε όλη τη μαρέγκα στη λαδόκολλα του ταψιού και την απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια.Ψήνουμε για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(610)
- politismos(24)
- Βιβλία(50)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(43)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(52)
- Τέχνη(17)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.