Κορμός σοκολάτας με καραμέλα και φιστικοβούτυρο - Το καλύτερο μωσαϊκό που έχετε δοκιμάσει
Φοβερή και πανεύκολη συνταγή για για κορμό σοκολάτας με καραμέλα και φιστικοβούτυρο.Υλικά 1 κουβερτούρα (200 γρ.) 150 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ. άχνη ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ κακάο 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ 3 κ.σ. φιστικοβούτυρο 3 κ.σ. κονιάκ Υλικά για το σερβίρισμα 3 κ.σ. φιστικοβούτυρο Καραμέλα Γάλακτος Μπισκότο τριμμένοΕΚΤΕΛΕΣΗ 1) Βάζουμε σε μπαιν μαρί την κουβερτούρα μαζί με την κρέμα γάλακτος και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα ζαχαροπλαστικής μέχρι να λιώσει τελείως η κουβερτούρα. Αφήνουμε στην άκρη μέχρι να κρυώσει τελείως. 2) Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα το βούτυρο, τη ζάχαρη, το αλάτι και το κακάο, σε μεσαία ταχύτητα, μέχρι να αφρατέψουν. 3) Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε σιγά σιγά την λιωμένη κουβερτούρα. Αποσύρουμε, μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα.Διαβάστε Επίσης Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου - Το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό, έτοιμο σε λίγα λεπτά 4) Σπάμε τα μπισκότα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(609)
- politismos(28)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(76)
- Μουσική(40)
- Παράξενα(35)
- Τέχνη(16)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.