Κουνέλι ψητό με σάλτσα Μαυροδάφνης
Με μια θεϊκή σάλτσα Μαυροδάφνης σερβίρουμε το ψητό κουνέλι. Ενα ξεχωριστό φαγητό που θέλει τον χρόνο του αλλά αξίζει και με το παραπάνω. 30' προετοιμασία, 1 ώρα και 45' μαγείρεμα Σύνολο: 2 ώρες και 15'Υλικά Μερίδες: 4-6 Για το κουνέλι 1 ολόκληρο κουνέλι βάρους περίπου 1.300 γρ., σε κομμάτια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το ξεκοκαλίσει και να μας δώσει τα κόκαλα ξεχωριστά, για τη σάλτσα) 50 ml ελαιόλαδο 60 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε μικρά κομμάτια 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι Για τη σάλτσα 500 γρ. από τα κόκαλα του κουνελιού 100 γρ. πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, σε χοντρές ροδέλες 200 γρ. ξερά κρεμμύδια, χοντροκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ολόκληρες 70 γρ. καρότα, σε μεγάλα κομμάτια 250 γρ. ντομάτες, χοντροκομμένες 200 γρ. ξινόμηλα, καθαρισμένα, σε χοντρά καρέ 150 ml Μαυροδάφνη Πατρών, γλυκιά 300 ml ζωμός κρέατος ή νερό 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό 2 φρέσκα κλωνάρια άνηθου 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι 20 γρ. μέλι 50...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(710)
- politismos(59)
- Βιβλία(20)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(65)
- Κινηματογράφος(101)
- Μουσική(62)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(119)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.