πριν από  5 ώρες 38 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Με μια θεϊκή σάλτσα Μαυροδάφνης σερβίρουμε το ψητό κουνέλι. Ενα ξεχωριστό φαγητό που θέλει τον χρόνο του αλλά αξίζει και με το παραπάνω. 30' προετοιμασία, 1 ώρα και 45' μαγείρεμα Σύνολο: 2 ώρες και 15'Υλικά Μερίδες: 4-6 Για το κουνέλι 1 ολόκληρο κουνέλι βάρους περίπου 1.300 γρ., σε κομμάτια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να το ξεκοκαλίσει και να μας δώσει τα κόκαλα ξεχωριστά, για τη σάλτσα) 50 ml ελαιόλαδο 60 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε μικρά κομμάτια 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι Για τη σάλτσα 500 γρ. από τα κόκαλα του κουνελιού 100 γρ. πράσα, το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος, σε χοντρές ροδέλες 200 γρ. ξερά κρεμμύδια, χοντροκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ολόκληρες 70 γρ. καρότα, σε μεγάλα κομμάτια 250 γρ. ντομάτες, χοντροκομμένες 200 γρ. ξινόμηλα, καθαρισμένα, σε χοντρά καρέ 150 ml Μαυροδάφνη Πατρών, γλυκιά 300 ml ζωμός κρέατος ή νερό 1 λίτρο ζωμός λαχανικών ή νερό 2 φρέσκα κλωνάρια άνηθου 2 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι 20 γρ. μέλι 50...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation