Κρασί για κοτόπουλο: 5 προτάσεις που απογειώνουν τη γεύση
Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά στην κουζίνα -ψήνεται, μαρινάρεται, γεμίζεται και γίνεται βάση για κάθε είδους γεύμα. Η φαινομενικά απλή του γεύση, όμως, μπορεί να απογειωθεί όταν συνδυαστεί με το σωστό κρασί. Από ανάλαφρα λευκά μέχρι πιο πλούσια ροζέ ή ακόμα και κάποιους κομψούς ερυθρούς, οι ελληνικές ποικιλίες μάς προσφέρουν επιλογές για κάθε συνταγή και κάθε γούστο. Δες παρακάτω πέντε συνδυασμούς που θα σου ανοίξουν την όρεξη -και το μπουκάλι.Μοσχοφίλερο: Για το ψητό/ λεμονάτο κοτόπουλο Λεμονάτο κοτόπουλο στον φούρνο, με πατάτες και ρίγανη; Το απόλυτο ταίρι του είναι ένα Μοσχοφίλερο. Δροσερό, αρωματικό, με έντονη οξύτητα που ισορροπεί τη λιπαρότητα και αναδεικνύει τα εσπεριδοειδή του πιάτου. Ετικέτες που αξίζει να δοκιμάσεις: - Μαντινεία - Τσέλεπος - Μοσχοφίλερο - Σπυρόπουλος - Μοσχοφίλερο - ΜπουτάρηΜαλαγουζιά: Για κοτόπουλο με κρέμα ή τυριά Όταν το κοτόπουλο συνδυάζεται με πιο πλούσιες σάλτσες -με κρέμα γάλακτος...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.