πριν από  9 ώρες 30 λεπτά

In2life.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το κοτόπουλο είναι ένα από τα πιο ευέλικτα υλικά στην κουζίνα -ψήνεται, μαρινάρεται, γεμίζεται και γίνεται βάση για κάθε είδους γεύμα. Η φαινομενικά απλή του γεύση, όμως, μπορεί να απογειωθεί όταν συνδυαστεί με το σωστό κρασί. Από ανάλαφρα λευκά μέχρι πιο πλούσια ροζέ ή ακόμα και κάποιους κομψούς ερυθρούς, οι ελληνικές ποικιλίες μάς προσφέρουν επιλογές για κάθε συνταγή και κάθε γούστο. Δες παρακάτω πέντε συνδυασμούς που θα σου ανοίξουν την όρεξη -και το μπουκάλι.Μοσχοφίλερο: Για το ψητό/ λεμονάτο κοτόπουλο Λεμονάτο κοτόπουλο στον φούρνο, με πατάτες και ρίγανη; Το απόλυτο ταίρι του είναι ένα Μοσχοφίλερο. Δροσερό, αρωματικό, με έντονη οξύτητα που ισορροπεί τη λιπαρότητα και αναδεικνύει τα εσπεριδοειδή του πιάτου. Ετικέτες που αξίζει να δοκιμάσεις: - Μαντινεία - Τσέλεπος - Μοσχοφίλερο - Σπυρόπουλος - Μοσχοφίλερο - ΜπουτάρηΜαλαγουζιά: Για κοτόπουλο με κρέμα ή τυριά Όταν το κοτόπουλο συνδυάζεται με πιο πλούσιες σάλτσες -με κρέμα γάλακτος...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation