Κριτσίνια σφολιάτας με κεφαλογραβιέρα
Ενα φύλλο σφολιάτας, ένα κομμάτι κεφαλογραβιέρα κι ένα αυγό χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε αυτά τα τυρένια κριτσίνια, που ετοιμάζονται στο πι και φι. 5' προετοιμασία, 20' ψήσιμο Σύνολο: 25'Υλικά Κομμάτια: 20 1 φύλλο σφολιάτας (να έχει ξεπαγώσει) 1 αυγό μεγάλο 200 γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη σουσάμιΔιαδικασίαΓια τα κριτσίνια σφολιάτας με κεφαλογραβιέρα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C. Ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στην επιφάνεια εργασίας μας.Χτυπάμε ελαφρά το αυγό και αλείφουμε όλη την επιφάνεια του φύλλου χρησιμοποιώντας ένα πινέλο (δεν χρησιμοποιούμε όλο το αυγό).Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί, να πάει παντού.Διπλώνουμε το φύλλο στη μέση και το πιέζουμε.Το ανοίγουμε λίγο περισσότερο με έναν πλάστη και αλείφουμε την επιφάνεια με χτυπημένο αυγό.Πασπαλίζουμε με το σουσάμι.Κόβουμε λεπτές λωρίδες πάχους ενός δαχτύλου.Στρίβουμε τις λωρίδες 2-3 φορές και τις βάζουμε στη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(703)
- politismos(60)
- Βιβλία(51)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(47)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(61)
- Παράξενα(68)
- Τέχνη(25)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.