πριν από  6 ώρες 24 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ενα φύλλο σφολιάτας, ένα κομμάτι κεφαλογραβιέρα κι ένα αυγό χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε αυτά τα τυρένια κριτσίνια, που ετοιμάζονται στο πι και φι. 5' προετοιμασία, 20' ψήσιμο Σύνολο: 25'Υλικά Κομμάτια: 20 1 φύλλο σφολιάτας (να έχει ξεπαγώσει) 1 αυγό μεγάλο 200 γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη σουσάμιΔιαδικασίαΓια τα κριτσίνια σφολιάτας με κεφαλογραβιέρα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C. Ντύνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας στην επιφάνεια εργασίας μας.Χτυπάμε ελαφρά το αυγό και αλείφουμε όλη την επιφάνεια του φύλλου χρησιμοποιώντας ένα πινέλο (δεν χρησιμοποιούμε όλο το αυγό).Ρίχνουμε από πάνω το τριμμένο τυρί, να πάει παντού.Διπλώνουμε το φύλλο στη μέση και το πιέζουμε.Το ανοίγουμε λίγο περισσότερο με έναν πλάστη και αλείφουμε την επιφάνεια με χτυπημένο αυγό.Πασπαλίζουμε με το σουσάμι.Κόβουμε λεπτές λωρίδες πάχους ενός δαχτύλου.Στρίβουμε τις λωρίδες 2-3 φορές και τις βάζουμε στη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation