Λαβράκια στο γκριλ με πουρέ από αμπελόφυλλα
Ενα πιάτο εύκολο και ελαφρύ, που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Ο πουρές από αμπελόφυλλα, αφράτος, βουτυράτος, λεμονάτος, ταιριάζει πολύ με το ψητό λαβράκι. Αν θέλουμε το ψάρι το φιλετάρουμε. 30' προετοιμασία, 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώραΥλικά Μερίδες: 4 1.200 γρ. λαβράκια, καθαρισμένα 1 βάζο αμπελόφυλλα, των 250 γρ. 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένο 1 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένο 40 γρ. βούτυρο αγελαδινό, παγωμένο, σε κυβάκια χυμός από 1/2 λεμόνι 60 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε λαβράκια στο γκριλ με πουρέ από αμπελόφυλλα, αρχικά προθερμαίνουμε το γκριλ σε δυνατή φωτιά.Στη συνέχεια, ξεπλένουμε και σκουπίζουμε τα λαβράκια.Τα αλείφουμε με λίγο από το ελαιόλαδο και τα αλατοπιπερώνουμε μέσα κι έξω.Τα βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 7-8 λεπτά από κάθε πλευρά.Ξεφουρνίζουμε και, αν θέλουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(779)
- politismos(60)
- Βιβλία(13)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(64)
- Μουσική(41)
- Παράξενα(53)
- Τέχνη(112)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.