πριν από  8 ώρες 19 λεπτά

Athensvoice.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ιστορία ξεκινά το 2005 όταν ο Κωνσταντίνος Λάζαρης φτιάχνει ένα αποσταγματοποιείο όπου θα πρωταγωνιστεί ο πιο πολύτιμος καρπός της Κέρκυρας: το κουμκουάτ! Σήμερα το αποσταγματοποιείο είναι το ιδανικό σημείο για να γνωρίσεις τη γαστρονομική παράδοση του νησιού. Εδώ θα ανακαλύψεις φοβερά λικέρ κουμκουάτ και Limoncello, το υπέροχο Ούζο Lazaris, μάντολες και μαντολάτα, μαρμελάδες χωρίς προσθήκη ζάχαρης, την πικάντικη συκομαίδα της Κέρκυρας, δύο chutney κουμκουάτ, αλλά και κάτι μοναδικό: το βραβευμένο London Dry Gin Merlin, με την υπέροχη συσκευασία και την ιδιαίτερη γεύση που του χαρίζει το κουμκουάτ. Ευγενίου Βουλγάρεως 22 Παλιά Πόλη, 2661181001 Εθνική Οδός Κέρκυρας Παλαιοκαστρίτσας, Θέση Τζάβρου 2661099820 Distillery: 2ο χλμ. Εθν. Οδού Κέρκυρας Αχιλλείου, 2661033400 www.lazarisartisan.com Ευγενίου Βουλγάρεως 22, Παλιά Πόλη2661181001LazarisLazaris ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Callao On The Coast: Ο απόλυτος καλοκαιρινός day-to-night προορισμός...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation