πριν από  13 ώρες 13 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μερίδες: 1 κοκτέιλ 40 ml τσίπουρο ή βότκα 30 ml φρέσκο χυμό πεπόνι σόδα από φύλλο συκιάς (θα τη βρείτε σε επιλεγμένες κάβες)Διαδικασία Σε ψηλό ποτήρι βάζουμε το απόσταγμα της επιλογής μας.Πολτοποιούμε δύο φέτες πεπόνι, σουρώνουμε τον χυμό για να αφαιρέσουμε τις ίνες και τον ρίχνουμε στο ποτήρι.Γεμίζουμε το ποτήρι με πάγο μέχρι επάνω και συμπληρώνουμε με σόδα από φύλλο συκιάς, την οποία ρίχνουμε αργά για να διατηρηθεί η ανθράκωση.Γαρνίρουμε με μια φέτα πεπόνι. Μυστικά Ρίχνουμε απαλά τη σόδα, ιδανικά στην εσωτερική πλευρά του ποτηριού και όχι πάνω στον πάγο, ώστε να αποφύγουμε τον αφρισμό και να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα του κοκτέιλ. Πηγή: Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation