Μακαρονάδα με τόνο κονσέρβας και κάππαρη
Η πιο εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα, που έχει θρέψει φοιτητές κι έχει ταίσει άπειρους βιαστικούς πεινασμένους, στα καλύτερά της. 10' προετοιμασία, 10' μαγείρεμα Σύνολο: 20'Υλικά Μερίδες: 4-5 1 πακέτο (500 γρ.) σπαγγέτι ή σπαγγετίνι 2 σκελίδες σκόρδο, σπασμένες και ψιλοκομμένες 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού τα φύλλα από 8 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή λίγο μπούκοβο καυτερό 40 γρ. κάππαρη, ξεπλυμένη και στραγγισμένη 2 κονσέρβες τόνος σε νερό (ή Αλοννήσου, από βαζάκι), στραγγισμένος, κομματιασμένος 100 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα λίγο ξύσμα λεμονιού, φυλλαράκια μαϊντανού και ελάχιστο ελαιόλαδοΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την μακαρονάδα με τόνο κονσέρβας και κάππαρη βράζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους.Παράλληλα, σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(637)
- politismos(67)
- Βιβλία(31)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(60)
- Κινηματογράφος(50)
- Μουσική(63)
- Παράξενα(69)
- Τέχνη(87)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.