πριν από  7 ώρες 21 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η πιο εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα, που έχει θρέψει φοιτητές κι έχει ταίσει άπειρους βιαστικούς πεινασμένους, στα καλύτερά της. 10' προετοιμασία, 10' μαγείρεμα Σύνολο: 20'Υλικά Μερίδες: 4-5 1 πακέτο (500 γρ.) σπαγγέτι ή σπαγγετίνι 2 σκελίδες σκόρδο, σπασμένες και ψιλοκομμένες 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού τα φύλλα από 8 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή λίγο μπούκοβο καυτερό 40 γρ. κάππαρη, ξεπλυμένη και στραγγισμένη 2 κονσέρβες τόνος σε νερό (ή Αλοννήσου, από βαζάκι), στραγγισμένος, κομματιασμένος 100 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το σερβίρισμα λίγο ξύσμα λεμονιού, φυλλαράκια μαϊντανού και ελάχιστο ελαιόλαδοΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε την μακαρονάδα με τόνο κονσέρβας και κάππαρη βράζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους.Παράλληλα, σε μια φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation