Μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ, κρέμα και ζελέ - Δροσερό και ελαφρύ
Ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ και ζελέ φράουλα που θα το λατρέψεις! Τη συνταγή για τοι φανταστικό γλυκό, μας δίνει ο σεφ Πέτρος Συρίγος. Συνταγή: Μαμαδίστικο γλυκό ψυγείου με σαβαγιάρ, κρέμα και ζελέ Υλικά 2 φακελάκια ζελέ φράουλα 24 τμχ μπισκότα Σαβαγιάρ 2 πακέτα κρέμα στιγμιαίας βανίλιας 1200 ml γάλα 200 γρ ζάχαρη 1 βανίλια 40 γρ αλεύρι 40 γρ κόρν φλάουρ 6 κρόκοι αυγών 70 γρ βούτυρο παγωμένο 300 γρ φράουλες 1 κ.τ.γ βανίλια υγρή 250 ml γάλα 1 κ.τ.σ ζάχαρη άχνηΔιαβάστε Επίσης Γλυκό ψυγείου βυζαντινό - Σιροπιαστό και μυρωδάτο, δεν χρειάζεται ψήσιμο Εκτέλεση Βάλετε το ζελέ σε ένα μπολ και προσθέστε 2 φλιτζάνια βραστό νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθούν όλοι οι κρύσταλλοι. Προσθέστε 2 φλιτζάνια κρύο νερό και αφήστε το στηνάκρη να κρυώσει. Ετοιμάστε τη στιγμιαία κρέμα βανίλιας σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας η χρησιμοποιείστε την δική μας συνταγή για κρέμα πατισερί. Βάζουμε ολα τα υλικά εκτός απο το βούτυρο στο μπλέντερ...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(605)
- politismos(32)
- Βιβλία(48)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(52)
- Κινηματογράφος(82)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(46)
- Τέχνη(12)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.