πριν από  6 ώρες 35 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γεωργία Παπαστάμου Άντζελα Σταματιάδου 12.05.2025 • 21:38 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δεν είχε μπάρα μέχρι πρότινος το Ateno Cook & Deli. Τώρα έχει αποκτήσει μια, στα δεξιά της εισόδου -εκεί που ήταν νωρίτερα η βιτρίνα με τα τυριά και τα αλλαντικά- οπότε αντί για τραπέζι μπορείς να πιάσεις ένα από τα στουλ και να φας στα ψηλά. Ο σεφ Νίκος Καραθάνος, που έστησε μαζί με τον Βαγγέλη και τον Σπύρο Λιάκο το εστιατόριο, που έχει κι ένα μικρό ντέλι, έχει σκαρώσει ένα μικρό bar menu με χάρτινα χωνάκια γεμισμένα με τραγανές κροκέτες με γεύση γεμιστών και σάλτσα φέτας σε σωληνάριο, για να βάλεις όση θέλεις, σπρινγκ ρολς με γεύση χορτόπιτας και πολύ νόστιμα μίνι μπέργκερ κεφτέ με σπιτικά τσιπς πατάτας στο πλάι. Και το λιλιπούτειο "κινέζικο" έχει φάση: γαρίδες πανέ με γλυκόξινο, αρωματικό πελτέ και νουντλς στο κλασικό χάρτινο κουτάκι - μόνο που δεν είναι νουντλς, είναι φιδές. Αν θέλεις ένα μεσημεριανό διάλειμμα, ένα ποτήρι κρασί και κάτι να τσιμπήσεις...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation