Μαχαιροπίρουνα στην μπάρα: σ' αυτά τα 4 εστιατόρια πιάνουμε σκαμπό
Γεωργία Παπαστάμου Άντζελα Σταματιάδου 12.05.2025 • 21:38 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Δεν είχε μπάρα μέχρι πρότινος το Ateno Cook & Deli. Τώρα έχει αποκτήσει μια, στα δεξιά της εισόδου -εκεί που ήταν νωρίτερα η βιτρίνα με τα τυριά και τα αλλαντικά- οπότε αντί για τραπέζι μπορείς να πιάσεις ένα από τα στουλ και να φας στα ψηλά. Ο σεφ Νίκος Καραθάνος, που έστησε μαζί με τον Βαγγέλη και τον Σπύρο Λιάκο το εστιατόριο, που έχει κι ένα μικρό ντέλι, έχει σκαρώσει ένα μικρό bar menu με χάρτινα χωνάκια γεμισμένα με τραγανές κροκέτες με γεύση γεμιστών και σάλτσα φέτας σε σωληνάριο, για να βάλεις όση θέλεις, σπρινγκ ρολς με γεύση χορτόπιτας και πολύ νόστιμα μίνι μπέργκερ κεφτέ με σπιτικά τσιπς πατάτας στο πλάι. Και το λιλιπούτειο "κινέζικο" έχει φάση: γαρίδες πανέ με γλυκόξινο, αρωματικό πελτέ και νουντλς στο κλασικό χάρτινο κουτάκι - μόνο που δεν είναι νουντλς, είναι φιδές. Αν θέλεις ένα μεσημεριανό διάλειμμα, ένα ποτήρι κρασί και κάτι να τσιμπήσεις...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(649)
- politismos(53)
- Βιβλία(53)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(51)
- Κινηματογράφος(77)
- Μουσική(36)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(20)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.