Μια ματιά στο φεστιβάλ βαλκανικού φαγητού που έγινε στο φρούριο του Καλεμέγκνταν στο Βελιγράδι
Μέσα από φωτογραφίες του Marian Andric 01.10.25, 13:15 3k Views Από Μικροπράγματα Επισκέπτες από τη Σερβία και το εξωτερικό είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές από διάφορες κουζίνες με το φεστιβάλ να παρουσιάζει έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων μέσα από street food προτάσεις, αλλά και παραδοσιακά προϊόντα από ολόκληρη τη βαλκανική χερσόνησο. Συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλα τα Βαλκάνια, ενώ δεν έλλειπε και η ελληνική συμμετοχή, με τον καλεσμένο σεφ Θεόδωρο Παστουρματζή να παρουσιάζει ιδιαίτερες γαστρονομικές δημιουργίες.Όλες οι φωτο: Marian Andric Εκτός από γεύσεις, το φεστιβάλ προσέφερε ένα πλούσιο πρόγραμμα με καλεσμένους σεφ να παρουσιάζουν μοναδικά πιάτα, masterclass, διαγωνισμούς, ζωντανή μουσική και θεματικά δρώμενα. Ο ιδρυτής και παραγωγός του φεστιβάλ, Milos Vuksic, ανακοίνωσε ότι το εγχείρημα θα συνεχιστεί με ακόμη περισσότερους διεθνείς συμμετέχοντες τον επόμενο Σεπτέμβριο, ενώ προγραμματίζονται...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(764)
- politismos(63)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(39)
- Κινηματογράφος(41)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(116)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.