Μία βόλτα στα νέα στέκια για φαγητό και ποτό της Αθήνας
Ζουμερά κρέατα, φρούτα, γεύσεις γλυκές και ξινές, το βάθος του ροδόξινου, τα καψαλισμένα κρεμμύδια, το σκόρδο, το κοκκινοπίπερο... Στο Mirlo (Ελασιδών 5, Γκάζι, Τ/216-1004220) οι γεύσεις της Ανατολής περνούν από το φίλτρο της τριάδας της κουζίνας. Ο Ανδρέας Κιλτσικσής, ιδιοκτήτης του επιτυχημένου, ποιοτικού ταχυφαγείου Feyrouz, ο οποίος έχει ρίζες στην Αντιόχεια της Συρίας, συμπράττει με τον Ελληνο-Παλαιστίνιο σεφ Βασίλη Χαμάμ (Εστέτ) και τον έμπειρο μάγειρα Ανδρέα Νικολόπουλο και στήνει ένα κεμπαπτζίδικο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, στην τριγωνική πλατεία Κουλούρη, σε ένα σημείο στο Γκάζι που έχει αίσθηση γειτονιάς. (Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος) Ένας μικρός πάγκος με σκαμπό μπροστά από το τοσοδούλικο μαγαζί και μερικά τραπέζια απλωμένα στην πλατεία γίνονται το σκηνικό για το νόστιμο σενάριο. Εδώ, ως κεμπάπ ορίζουν ό,τι ψήνεται απευθείας στη φωτιά. Το μενού, που θα αλλάζει και θα εξελίσσεται, έχει γιαουρτλού από...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(604)
- politismos(44)
- Βιβλία(40)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(40)
- Κινηματογράφος(93)
- Μουσική(45)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(14)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.