πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ζουμερά κρέατα, φρούτα, γεύσεις γλυκές και ξινές, το βάθος του ροδόξινου, τα καψαλισμένα κρεμμύδια, το σκόρδο, το κοκκινοπίπερο... Στο Mirlo (Ελασιδών 5, Γκάζι, Τ/216-1004220) οι γεύσεις της Ανατολής περνούν από το φίλτρο της τριάδας της κουζίνας. Ο Ανδρέας Κιλτσικσής, ιδιοκτήτης του επιτυχημένου, ποιοτικού ταχυφαγείου Feyrouz, ο οποίος έχει ρίζες στην Αντιόχεια της Συρίας, συμπράττει με τον Ελληνο-Παλαιστίνιο σεφ Βασίλη Χαμάμ (Εστέτ) και τον έμπειρο μάγειρα Ανδρέα Νικολόπουλο και στήνει ένα κεμπαπτζίδικο διαφορετικό από αυτά που έχουμε συνηθίσει, στην τριγωνική πλατεία Κουλούρη, σε ένα σημείο στο Γκάζι που έχει αίσθηση γειτονιάς. (Φωτογραφία: Άγγελος Γιωτόπουλος) Ένας μικρός πάγκος με σκαμπό μπροστά από το τοσοδούλικο μαγαζί και μερικά τραπέζια απλωμένα στην πλατεία γίνονται το σκηνικό για το νόστιμο σενάριο. Εδώ, ως κεμπάπ ορίζουν ό,τι ψήνεται απευθείας στη φωτιά. Το μενού, που θα αλλάζει και θα εξελίσσεται, έχει γιαουρτλού από...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation