πριν από  2 ημέρες 10 ώρες

Athensmagazine.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το μοσχαράκι λεμονάτο είναι ένα κλασικό ελληνικό πιάτο που ξεχωρίζει για την απλότητά του και την ευχάριστα δροσερή, ελαφριά γεύση του. Το κρέας μαλακώνει σιγά-σιγά, απορροφώντας τα αρώματα του λεμονιού και των λαχανικών, δημιουργώντας μια σάλτσα πλούσια σε γεύση και αρώματα. Μία συνταγή από τον Πέτρο Συρίγο, ιδανική για οικογενειακά τραπέζια, συνδυάζεται τέλεια με πατάτες τηγανητές.VIRALΣυνταγή για smoothie με μπανάνα, μήλο και κανέλα Συνταγή για μαμαδίστικο ρυζόγαλο χωρίς ζάχαρη, με μπόλικη κανέλα Συνταγή για κοτόπουλο με πιπεριές, ντοματίνια και ρύζι μπασμάτι Πώς να το φτιάξετε Υλικά2 κιλά μοσχαρίσιο κρέας (χτένι ή ποντίκι)2 κρεμμύδια3 σκελίδες σκόρδο2 καρότα1 φύλλο δάφνης100 ml λευκό κρασίΧυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια1 κύβο ζωμού λαχανικών ή βοδινούΑλεύρι για το πασπάλισμαΕλαιόλαδοΑλάτι, πιπέριΔιαβάστε επίσηςΠέννες με κοτόπουλο, σπανάκι και λιαστή ντομάτα - Η συνταγή του Πέτρου Συρίγου για μία μεσογειακή απόλαυση στο πιάτο σου...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation