Μους γιαουρτιού με βύσσινο γλυκό του κουταλιού
Φίνα, αέρινη και αρωματική. Αυτή η μους γιαουρτιού είναι ιδανική για επιδόρπιο αλλά και ως κέρασμα στις φιλικές μαζώξεις. 15' προετοιμασία 5 ώρες αναμονή Σύνολο: 5 ώρες και 15' Υλικά Μερίδες: 4 300 γρ. γιαούρτι αγελάδας στραγγιστό, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 450 γρ. βύσσινο γλυκό του κουταλιού, καλά στραγγισμένο από το σιρόπι του (το κρατάμε για το γαρνίρισμα) 1 κουτ. γλυκού σκόνη ζελατίνης 60 γρ. ζάχαρη 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Διαδικασία Για να φτιάξουμε μους γιαουρτιού με βύσσινο γλυκό του κουταλιού, αρχικά ρίχνουμε, σε ένα μπρίκι, τη ζελατίνη και 60 ml κρύο νερό.Στη συνέχεια, τη ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.Στον πολυκόφτη που διαθέτουμε χτυπάμε τα βύσσινα με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το μείγμα ζελατίνης μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.Αδειάζουμε σε μπολ.Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε να αναμειχθεί.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(708)
- politismos(63)
- Βιβλία(6)
- Βιντεοπαιχνίδια(6)
- Θέατρο & Χορός(49)
- Κινηματογράφος(51)
- Μουσική(50)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(88)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.