πριν από  3 ώρες 50 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Φίνα, αέρινη και αρωματική. Αυτή η μους γιαουρτιού είναι ιδανική για επιδόρπιο αλλά και ως κέρασμα στις φιλικές μαζώξεις. 15' προετοιμασία 5 ώρες αναμονή Σύνολο: 5 ώρες και 15' Υλικά Μερίδες: 4 300 γρ. γιαούρτι αγελάδας στραγγιστό, πλήρες 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 450 γρ. βύσσινο γλυκό του κουταλιού, καλά στραγγισμένο από το σιρόπι του (το κρατάμε για το γαρνίρισμα) 1 κουτ. γλυκού σκόνη ζελατίνης 60 γρ. ζάχαρη 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας Διαδικασία Για να φτιάξουμε μους γιαουρτιού με βύσσινο γλυκό του κουταλιού, αρχικά ρίχνουμε, σε ένα μπρίκι, τη ζελατίνη και 60 ml κρύο νερό.Στη συνέχεια, τη ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί.Στον πολυκόφτη που διαθέτουμε χτυπάμε τα βύσσινα με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το μείγμα ζελατίνης μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.Αδειάζουμε σε μπολ.Ρίχνουμε το γιαούρτι και ανακατεύουμε να αναμειχθεί.Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation