Μουστοκούλουρα αφράτα
Μεγάλα, αφράτα και χορταστικά, είναι ένα από τα πιο απολαυστικά σνακ. Για να μείνουν μαλακά, ψήνονται σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο, ώστε να εγκλωβιστούν οι υδρατμοί μέσα στο ταψί. Οταν ξεφουρνίζονται, είναι μαλακά και έτσι παραμένουν και όταν κρυώσουν. 40' προετοιμασία, 15' ψήσιμο Σύνολο: 55'Υλικά Κομμάτια: 15 140 γρ. ζάχαρη 50 γρ. μέλι 100 ml πετιμέζι 75 ml σπορέλαιο ή ελαιόλαδο απαλό 75 ml νερό 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 10 γρ. κακάο σε σκόνη 6 γρ. αμμωνία (σκόνη) 6 γρ. μαγειρική σόδα 6 γρ. κανέλα σε σκόνη 2 γρ. γαρίφαλο σε σκόνη ΔιαδικασίαΓια τα αφράτα μουστοκούλουρα, πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στη λειτουργία του αέρα.Ντύνουμε με χαρτί ψησίματος ένα μεγάλο ταψί, αρκετά βαθύ, ώστε να μπορούμε να το σκεπάσουμε καλά με αλουμινόχαρτο στη συνέχεια, χωρίς να ακουμπάει στα κουλούρια.Σε ένα μπολ ρίχνουμε τη ζάχαρη, το μέλι, το πετιμέζι, το λάδι και το νερό και ανακατεύουμε καλά με το σύρμα μέχρι να λιώσει η ζάχαρη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(764)
- politismos(63)
- Βιβλία(15)
- Βιντεοπαιχνίδια(3)
- Θέατρο & Χορός(39)
- Κινηματογράφος(41)
- Μουσική(59)
- Παράξενα(66)
- Τέχνη(116)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.