Μπισκότα-ραβδάκια νεράιδας
Τεμάχια: 12-15 ραβδάκια 175 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο για τη φόρμα 100 γρ. (1/2 κούπα) ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 250 γρ. (2 κούπες) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 τσιμπιά αλάτι 1 κρόκος αυγού ξύσμα από 1/2 λεμόνι 250 γρ. (2 κούπες) άχνη ζάχαρη χρωματιστά sprinkles σε χρώμα της αρεσκείας μας ή πολύχρωμη τρούφα 1 κουπάτ σε σχήμα αστεριού 12-15 ξυλάκια για γλειφιτζούρια ή για cake pops κορδελάκιαΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα ραβδάκια νεράιδας βάζουμε το βούτυρο, την κρυσταλλική ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι στον κάδο ενός πολυκόφτη (εναλλακτικά, στον κάδο του μίξερ). Τα χτυπάμε με διακοπτόμενη λειτουργία μέχρι να γίνει ένα μείγμα όλο ψίχουλα. Προσθέτουμε τον κρόκο, το ξύσμα και 1 κουτ. σούπας κρύο νερό και χτυπάμε ξανά, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη.Δουλεύουμε το ζυμάρι με τα χέρια μας πάνω σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως το αλεύρι. Δίνουμε στη ζύμη σχήμα μπάλας, την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(569)
- politismos(59)
- Βιβλία(26)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(32)
- Μουσική(53)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(86)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.