πριν από  2 ημέρες 1 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τεμάχια: 12-15 ραβδάκια 175 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο για τη φόρμα 100 γρ. (1/2 κούπα) ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 250 γρ. (2 κούπες) αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 τσιμπιά αλάτι 1 κρόκος αυγού ξύσμα από 1/2 λεμόνι 250 γρ. (2 κούπες) άχνη ζάχαρη χρωματιστά sprinkles σε χρώμα της αρεσκείας μας ή πολύχρωμη τρούφα 1 κουπάτ σε σχήμα αστεριού 12-15 ξυλάκια για γλειφιτζούρια ή για cake pops κορδελάκιαΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα ραβδάκια νεράιδας βάζουμε το βούτυρο, την κρυσταλλική ζάχαρη, το αλεύρι και το αλάτι στον κάδο ενός πολυκόφτη (εναλλακτικά, στον κάδο του μίξερ). Τα χτυπάμε με διακοπτόμενη λειτουργία μέχρι να γίνει ένα μείγμα όλο ψίχουλα. Προσθέτουμε τον κρόκο, το ξύσμα και 1 κουτ. σούπας κρύο νερό και χτυπάμε ξανά, μέχρι να σχηματιστεί μια σφιχτή ζύμη.Δουλεύουμε το ζυμάρι με τα χέρια μας πάνω σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως το αλεύρι. Δίνουμε στη ζύμη σχήμα μπάλας, την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation