Μπουγατσάκια με γιαούρτι (κουρουδάκια)
Νίκη Χρυσανθίδου Φωτογραφία: Άλκης Καλούδης 04.06.2025 • 08:05 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Στην Πόλη τα αποκαλούν "κουρού μπουγάτσα" που θα πει ζύμη στεγνή και τραγανή. Θα σας θυμίσουν την τυρόπιτα κουρού αν και δεν είναι γεμιστά με τυρί. Εσείς ωστόσο, αν θέλετε, μπορείτε να τα γεμίσετε με φέτα. Η γεύση τους είναι ουδέτερη (προς το αλμυρό), οπωσδήποτε πάντως δεν είναι γλυκά. Είναι καταπληκτική ιδέα για κολατσιό στο σχολείο, αλλά συνοδεύουν και τον καφέ ή το τσάι. 20' προετοιμασία, 25' ψήσιμο, 15' αναμονή Σύνολο: 1 ώραΥλικά Κομμάτια: 18-20 100 γρ. βούτυρο αγελάδας 180 γρ. γιαούρτι αγελάδας, στραγγιστό 150 γρ. καλαμποκέλαιο 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1 κουτ. σούπας ξίδι 1 + 1/4 κουτ. γλυκού αλάτι 1 αυγό για άλειμμα, ανακατεμένο με 1 κουτ. σούπας νερό σουσάμι και μαυροκούκι για πασπάλισμα ΔιαδικασίαΛιώνουμε το βούτυρο και το αφήνουμε να κρυώσει.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ.Σε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(750)
- politismos(46)
- Βιβλία(56)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(55)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(63)
- Τέχνη(35)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.