πριν από  1 ημέρα 17 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 05.05.2025 • 21:16 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τα μικρά σκούρα στίγματα της τρούφας σοκολάτας στην ψίχα του κέικ τού έδωσαν αυτό το αρκετά παράδοξο όνομα. Είναι κέικ απλό, νοστιμότατο, λαχταριστό, ωραία ισορροπημένο στην αναλογία βανίλια-σοκολάτα, αρέσει ακόμη και σε όσους δεν ενθουσιάζονται με το φουλ σοκολατένιο κέικ και, επιπλέον, είναι σιροπιαστό. Πώς να μην αρέσει σε γενιές και γενιές; 30' προετοιμασία 50' ψήσιμο 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 20'Υλικά Μερίδες: 10-12 250 γρ.βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου + λίγο επιπλέον για τη φόρμα 100 γρ. ζάχαρη 6 αυγά 2 βανιλίνες 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + λίγο επιπλέον για τη φόρμα 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 200 γρ. τρούφα σοκολάταςΓια το σιρόπι 300 γρ. ζάχαρη 400 ml νερό Διαδικασία Για το μυρμηγκάτο, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 175°C. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια απλή φόρμα για κέικ με τρύπα στη μέση.Σε ένα μπολ χτυπάμε με το μίξερ το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation