Ντοματοσαλάτα τουρλού με βινεγκρέτ αντζούγιας
Χριστόφορος Πέσκιας 09.05.2025 • 13:13 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Σε αυτή την ντοματοσαλάτα ο σεφ προτείνει να βάλουμε διαφορετικές ντομάτες και ντοματίνια, ώστε να πετύχουμε ένα ωραίο παιχνίδι χρωμάτων και σχημάτων στο πιάτο μας. Ιδανικά επιλέγουμε υπαίθριας καλλιέργειας. Όσο πλησιάζουμε στο peak της παραγωγής, δηλαδή από τα μέσα του καλοκαιριού, θα έχουμε και περισσότερες επιλογές. Αξίζει να αναζητήσουμε ιδιαίτερες τοπικές ποικιλίες, όπως η χοντροκατσαρή Καλαμάτας, η μπατάλα Βραυρώνας, η καρδιά του βούβαλου κ.ά., καθώς και ποικιλίες-κειμήλια από επιλεγμένους παραγωγούς. 20' προετοιμασία Σύνολο: 20' Υλικά Μερίδες: 6-8 1 κιλό ανάμεικτες ντομάτες και ντοματίνια διαφορετικών ποικιλιών, καλά πλυμένα και στεγνωμένα 5 φιλέτα αντζούγιας, διατηρημένα σε λάδι, καλά στραγγισμένα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη ξύσμα από 2 λεμόνια 30 ml ξίδι από κόκκινο κρασί 3 αυγά 100 γρ. κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές ροδέλες 2 κουτ. σούπας χοντροκομμένα φύλλα μαϊντανού 1...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(752)
- politismos(56)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(61)
- Κινηματογράφος(99)
- Μουσική(73)
- Παράξενα(51)
- Τέχνη(33)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.