πριν από  9 ώρες 41 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 09.05.2025 • 13:13 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Σε αυτή την ντοματοσαλάτα ο σεφ προτείνει να βάλουμε διαφορετικές ντομάτες και ντοματίνια, ώστε να πετύχουμε ένα ωραίο παιχνίδι χρωμάτων και σχημάτων στο πιάτο μας. Ιδανικά επιλέγουμε υπαίθριας καλλιέργειας. Όσο πλησιάζουμε στο peak της παραγωγής, δηλαδή από τα μέσα του καλοκαιριού, θα έχουμε και περισσότερες επιλογές. Αξίζει να αναζητήσουμε ιδιαίτερες τοπικές ποικιλίες, όπως η χοντροκατσαρή Καλαμάτας, η μπατάλα Βραυρώνας, η καρδιά του βούβαλου κ.ά., καθώς και ποικιλίες-κειμήλια από επιλεγμένους παραγωγούς. 20' προετοιμασία Σύνολο: 20' Υλικά Μερίδες: 6-8 1 κιλό ανάμεικτες ντομάτες και ντοματίνια διαφορετικών ποικιλιών, καλά πλυμένα και στεγνωμένα 5 φιλέτα αντζούγιας, διατηρημένα σε λάδι, καλά στραγγισμένα 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένη ξύσμα από 2 λεμόνια 30 ml ξίδι από κόκκινο κρασί 3 αυγά 100 γρ. κρεμμύδι ξερό, σε λεπτές ροδέλες 2 κουτ. σούπας χοντροκομμένα φύλλα μαϊντανού 1...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation