πριν από  7 ώρες 17 λεπτά

Huffingtonpost.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Evgeniya Moskova via Getty Images Iταλική πίτσα σε ξύλινη πλάκα κοπής. Τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει για τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μου πρόσφατα ο Νταβίντε Αργκεντίνο, Master Baker στη νέα ναπολιτάνικη πιτσαρία του Μάντσεστερ, Forbici. Μιλώντας στη HuffPost UK, ο ειδικός μας λέει ότι ο παραδοσιακός ναπολιτάνικος τρόπος κοπής της πίτσας (η πίτσα είναι γενικά αποδεκτό ότι έχει εφευρεθεί στη Νάπολη) δεν περιλαμβάνει τροχό ούτε καν μαχαίρι. Διαφήμιση (Εντάξει, εντάξει, η μέθοδος μπορεί να μην χρησιμοποιείται σε όλη τη χώρα- αλλά σίγουρα χρησιμοποιείται στη γενέτειρα του πιάτου, λέει ο ειδικός). Οπως φαίνεται, πρέπει να χρησιμοποιούμε ψαλίδια (ναι, πραγματικά) Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στη Νάπολη, το πώς τρώει κανείς πίτσα είναι εξίσου σημαντικό με το πώς φτιάχνεται. "Παραδοσιακά, η πίτσα σερβίρεται ολόκληρη, τεμαχίζεται με ψαλίδι και τρώγεται διπλωμένη - ποτέ δεν κόβεται σε φέτες με τροχό πίτσας". Διαφήμιση...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation