Ο αληθινός τρόπος κοπής της πίτσας δεν συμπεριλαμβάνει ούτε μαχαίρι, ούτε τροχό
Evgeniya Moskova via Getty Images Iταλική πίτσα σε ξύλινη πλάκα κοπής. Τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει για τις πληροφορίες που μοιράστηκε μαζί μου πρόσφατα ο Νταβίντε Αργκεντίνο, Master Baker στη νέα ναπολιτάνικη πιτσαρία του Μάντσεστερ, Forbici. Μιλώντας στη HuffPost UK, ο ειδικός μας λέει ότι ο παραδοσιακός ναπολιτάνικος τρόπος κοπής της πίτσας (η πίτσα είναι γενικά αποδεκτό ότι έχει εφευρεθεί στη Νάπολη) δεν περιλαμβάνει τροχό ούτε καν μαχαίρι. Διαφήμιση (Εντάξει, εντάξει, η μέθοδος μπορεί να μην χρησιμοποιείται σε όλη τη χώρα- αλλά σίγουρα χρησιμοποιείται στη γενέτειρα του πιάτου, λέει ο ειδικός). Οπως φαίνεται, πρέπει να χρησιμοποιούμε ψαλίδια (ναι, πραγματικά) Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά: "Στη Νάπολη, το πώς τρώει κανείς πίτσα είναι εξίσου σημαντικό με το πώς φτιάχνεται. "Παραδοσιακά, η πίτσα σερβίρεται ολόκληρη, τεμαχίζεται με ψαλίδι και τρώγεται διπλωμένη - ποτέ δεν κόβεται σε φέτες με τροχό πίτσας". Διαφήμιση...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(566)
- politismos(39)
- Βιβλία(42)
- Βιντεοπαιχνίδια(1)
- Θέατρο & Χορός(46)
- Κινηματογράφος(71)
- Μουσική(54)
- Παράξενα(42)
- Τέχνη(18)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.