Ο γύρος της Πελοποννήσου με 10 master sommeliers
Τέσσερις μέρες, 140 κρασιά και εκατοντάδες χιλιόμετρα στη Νεμέα, τη Μαντίνεια, την Αργολίδα, την Κορινθία, τη Λακωνία, τη Μεσσηνία, την Αχαία, την Αιγιάλεια. Το τελευταίο βράδυ τους στην Ελλάδα, καθισμένοι στην ατμοσφαιρική σάλα του οινοποιείου Τετράμυθος, στο Άνω Διακοφτό, οι εκλεκτοί καλεσμένοι μας -και μάλλον οι πιο επιδραστικοί επαγγελματίες του κρασιού στις ΗΠΑ- μοιράστηκαν σκέψεις πριν από τον αποχαιρετισμό. Οι εντυπώσεις; Σαρωτικά θετικές. Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, Παναγιώτης Παπαγιαννόπουλος και Αρίστος Σπανός. Στο Κτήμα Μέγα Σπήλαιο δοκιμάζοντας κρασιά της Αχαίας και της Ηλείας. "Τόσο μεγάλη ποικιλομορφία! Η πρόκληση για εμάς στην Αμερική είναι να επικοινωνήσουμε αυτό το πλεονέκτημα στον καταναλωτή, που συνήθως έχει μια μονοδιάστατη εικόνα για την Ελλάδα", σχολίασε ο Nick Davis MS από το Σιάτλ. Ο Scott Carney MS πρόσθεσε: "Δοκίμασα πέντε ή έξι ποικιλίες που δεν είχα ξαναδοκιμάσει ποτέ. Αυτό είναι το δυνατό χαρτί της...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(690)
- politismos(70)
- Βιβλία(52)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(44)
- Κινηματογράφος(90)
- Μουσική(53)
- Παράξενα(53)
- Τέχνη(142)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.