Ο Θάνος Φέσκος ρίχνει άγκυρα στις Κυκλάδες και μοιράζεται την κουζίνα του με διάσημα guests
Ο Όμιλος Empiria επενδύει δυναμικά στη γαστρονομία επεκτείνοντας τη συνεργασία του με τον Θάνο Φέσκο, αλλά και μία νέα γευστική πρωτοβουλία, το Symphony of Flavors. Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin και ένα Green Star κατά την θητεία του στο εστιατόριο Delta, Θάνος Φέσκος, ένας από τους πιο επιδραστικούς Έλληνες chef της σύγχρονης γαστρονομικής σκηνής, αναλαμβάνει τη γαστρονομική επιμέλεια των εστιατορίων Lure του Mystique, a Luxury Collection Hotel στη Σαντορίνη και Paron του Parilio, μέλος της Design Hotels στην Πάρο. Ο πιο εξωτικός κήπος της πόλης μας συστήνει σε ένα ατμοσφαιρικό fun dining με ασιατικές γεύσεις Με διαδρομή που περιλαμβάνει σπουδαία εστιατόρια του κόσμου, στην Κοπεγχάγη και την Αθήνα, αλλά και με βαθιά σύνδεση με τον ελληνικό τόπο, ο Θάνος Φέσκος φέρνει μια νέα προσέγγιση που συνδυάζει τοπικά υλικά, καθαρές γεύσεις και μια φιλοσοφία zero waste - όλα μέσα από μια fine προσέγγιση της comfort ελληνικής κουζίνας που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(713)
- politismos(40)
- Βιβλία(54)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(56)
- Κινηματογράφος(95)
- Μουσική(64)
- Παράξενα(60)
- Τέχνη(37)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.