πριν από  5 ώρες 22 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Κοκκινιστά, λεμονάτα και αυγολεμονάτα, κρασάτα και φρικασέ, στιφάδο και παστιτσάδο. Τα φαγητά που λαχταράμε όλη την εβδομάδα σιγομαγειρεύονται στις κατσαρόλες της Κυριακής, σκορπίζουν γιορτινές μυρωδιές στα σπίτια και σφραγίζουν τα τραπέζια μας με γεύσεις γεμάτες. Συμπυκνωμένη φροντίδα οι σάλτσες που λερώνουν τα τραπεζομάντηλα. Μέχρι και το τελευταίο τους ίχνος θα σβήσουμε από τα πιάτα βουτώντας μπουκιές ψωμί. Σε κλασικά φαγητά που αγαπάμε εστιάζουμε στο αφιέρωμα που ακολουθεί: 20 συνταγές στις οποίες επιστρέφουμε ξανά και ξανά για να βρούμε μέσα στις κατσαρόλες νοστιμιά και θαλπωρή. Άλλες είναι απλές και εύκολες, άλλες λίγο πιο σύνθετες και μερικές θέλουν τον χρόνο τους - όπως το τσιγαριαστό με το κατσικάκι που σιγομαγειρεύεται στα ζουμιά του για 3 ώρες. Δείτε εδώ 20 συνταγές της κατσαρόλας για το τραπέζι της Κυριακής

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation