Οι κατσαρόλες της Κυριακής: 20 συνταγές, από κοκκινιστό μέχρι φρικασέ
Κοκκινιστά, λεμονάτα και αυγολεμονάτα, κρασάτα και φρικασέ, στιφάδο και παστιτσάδο. Τα φαγητά που λαχταράμε όλη την εβδομάδα σιγομαγειρεύονται στις κατσαρόλες της Κυριακής, σκορπίζουν γιορτινές μυρωδιές στα σπίτια και σφραγίζουν τα τραπέζια μας με γεύσεις γεμάτες. Συμπυκνωμένη φροντίδα οι σάλτσες που λερώνουν τα τραπεζομάντηλα. Μέχρι και το τελευταίο τους ίχνος θα σβήσουμε από τα πιάτα βουτώντας μπουκιές ψωμί. Σε κλασικά φαγητά που αγαπάμε εστιάζουμε στο αφιέρωμα που ακολουθεί: 20 συνταγές στις οποίες επιστρέφουμε ξανά και ξανά για να βρούμε μέσα στις κατσαρόλες νοστιμιά και θαλπωρή. Άλλες είναι απλές και εύκολες, άλλες λίγο πιο σύνθετες και μερικές θέλουν τον χρόνο τους - όπως το τσιγαριαστό με το κατσικάκι που σιγομαγειρεύεται στα ζουμιά του για 3 ώρες. Δείτε εδώ 20 συνταγές της κατσαρόλας για το τραπέζι της Κυριακής
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(762)
- politismos(69)
- Βιβλία(16)
- Βιντεοπαιχνίδια(4)
- Θέατρο & Χορός(66)
- Κινηματογράφος(86)
- Μουσική(70)
- Παράξενα(87)
- Τέχνη(129)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.