πριν από  2 ώρες 48 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα φετινά Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου ήταν αλλιώς. Ηταν μέρος μιας Μεγάλης Γιορτής, του Πρώτου Φεστιβάλ Γεύσης που διοργάνωσε το περιοδικό Γαστρονόμος και η Καθημερινή. Το κοινό αφού περιηγήθηκε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από εκλεκτές κουζίνες που γεύτηκε στην αυλή της Πειραιώς 260 και έμαθε γαστρονομικά μυστικά μέσα από τα μαθήματα ελληνικής μαγειρικής, τα food και τα wine talks, πήρε θέση, πλάι σε εκλεκτούς καλεσμένους στη σκηνή Δ για την κορύφωση της βραδιάς. Ηδη πριν τις 18:00 η σκηνή Δ άρχισε να γεμίζει με όλους εκείνους που μαζεύτηκαν για να χειροκροτήσουν δυνατά τους ανθρώπους που τίμησαν για άλλη μια χρονιά το φαγητό σε κάθε έκφανσή του. Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο διευθυντής της Καθημερινής, Αλέξης Παπαχελάς, με έναν σύντομο χαιρετισμό, υπογραμμίζοντας στο κοινό πως αυτό που βλέπει δεν είναι μια απλή υπόθεση, αλλά έχει πολλή δουλειά, πολλή αγάπη και πολύ μεράκι.Ο πρώτος χαιρετισμός της βραδιάς έγινε από τον διευθυντή...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation