πριν από  3 ώρες 6 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Όσα θα διαβάσετε παρακάτω τα φτιάξαμε τις μέρες του Αυγούστου που περάσαμε στην Αθήνα, τα φτιάξαμε και στα κουζινάκια των διακοπών. Είναι πολλών λογιών. Έχουμε κεφτέδες, γιατί χωρίς κεφτέδες καλοκαίρι δεν νοείται -ιδίως μετά τη θάλασσα- σε μια συνταγή που από τότε που την πρωτοδοκιμάσαμε τη φτιάχνουμε ξανά και ξανά, αλλά και ένα πολύ ωραίο μοσχαράκι κοκκινιστό με μελιτζάνες και ένα κατσικάκι γιουβέτσι με χυλοπίτες, πεντανόστιμο και αυτό. Και μαζί τους, ένα σάντουιτς έξτρα ντοματένιο που είναι ωραίο και για την παραλία και για το γραφείο. Ένα κέικ φουλ της σοκολάτας, απόλαυση παντός καιρού. Και κάτι πέρα για πέρα εποχικό: μουσταλευριά. Το γλυκό του τρύγου και του φθινοπώρου. Ό,τι πρέπει για αυτή την εποχή. Οι κεφτέδες του Πέσκια και του καλοκαιριού μουΦωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος Φωτογραφία: Δημήτρης ΒλάικοςΦωτογραφία: Δημήτρης Βλάικος Την πρώτη φορά που μας έστειλε ο Χριστόφορος τη συνταγή στο περιοδικό ήταν το 2010 ή το 2011 - δεν...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation