Οι ζύμες του Βatard, η μεσαιωνική Καλαμωτή, το σχέδιο του Minas για το 2026: Οι επιλογές της Κατερίνας Ι. Ανέστη
Υπάρχει κάτι που ενώνει ένα καρβέλι από το Batard στο Παγκράτι, ένα μεσαιωνικό χωριό στη Χίο όπως το αποτυπώνει ο Γιώργης Γερόλυμπος, ένα λεύκωμα με τα ωραιότερα καφέ και εστιατόρια του κόσμου και το νέο κρεμαστό του οίκου Minas για το 2026: η λεπτή τέχνη του πώς δίνουμε μορφή στην καθημερινότητα. Οι επιλογές. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Μικρές τελετές ζωής που απλώνονται από το ψωμί στο τραπέζι μέχρι τον τρόπο που κατοικούμε έναν τόπο, επιλέγουμε έναν χώρο, φορούμε ένα αντικείμενο. Όλα γίνονται φορείς μνήμης, αισθητικής και ταυτότητας∙ αποδείξεις ότι η φιλοξενία -του σώματος, του βλέμματος, του τόπου, της ψυχής- μπορεί να κρύβεται στα πιο απλά πράγματα.Η αισθητική ως πράξη φιλοξενίας Αν το φαγητό είναι γλώσσα, τότε ο χώρος όπου το απολαμβάνουμε είναι το υποσυνείδητό της. Το λεύκωμα της Gestalten, "Tasteful: Interiors for Restaurants, Bars and Cafes", καταγράφει αυτό που συμβαίνει όταν η αρχιτεκτονική, το design και η...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(730)
- politismos(57)
- Βιβλία(28)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(67)
- Μουσική(68)
- Παράξενα(88)
- Τέχνη(89)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.