πριν από  20 ώρες 18 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 16.06.2025 • 12:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Στον Οινοχόο του Ιουνίου, ανακαλύπτουμε τις άγνωστες Κυκλάδες, εξερευνούμε αμπελώνες και σπάνιες ποικιλίες. Ταξιδεύουμε σε σπουδαία terroir, δοκιμάζουμε αφρώδη, Κυδωνίτσες, Chablis, αλλά και δροσερά ερυθρά της Πελοποννήσου, ενώ προτείνουμε 15 απολαυστικά κρασιά έως 15 ευρώ. Συναντάμε τον Maximilian Riedel, τον μάγο των κρυστάλλινων ποτηριών αλλά και τον Jacopo Poli, έναν μετρ της γκράπας, απόσταγμα προσωπικότητας και παράδοσης. Έξι πρόσωπα από τον χώρο του κρασιού μοιράζονται τις απόψεις τους για όσα έρχονται. Ακόμα γνωρίζουμε την ιστορία του απεριτίβο στο Τορίνο, σταματάμε στα καλύτερα wine bars της Ρώμης και της Φλωρεντίας, πίνουμε craft μπίρες εκτός Αθηνών, ταιριάζουμε τσίπουρα με μεζέδες και σερβίρουμε τα πιο ωραία καλοκαιρινά φαγητά με το ιδανικό κρασί τους. Πίνουμε margaritas και pina coladas σε πέντε bars της Αθήνας, και τολμάμε τον πιο δροσιστικό συνδυασμό: παγωτό με κρασί. Ο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation