πριν από  3 ώρες 14 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η ομελέτα με λαχανικά είναι από τα πιο εύκολα και γρήγορα φαγητά: θρεπτική, χορταστική, φτιαγμένη με ό,τι έχουμε συνήθως στο ψυγείο, ταιριάζει σε κάθε στιγμή της ημέρας, από το πρωινό μέχρι το βραδινό. Στην ελληνική κουζίνα βρίσκουμε μοναδικές παραλλαγές, όπως πολλά διαφορετικά σφουγγάτα -σαντορινιό, που θυμίζει αφράτη ομελέτα-σουφλέ, πολίτικο με βουτυρένια γεύση και αρώματα άνηθου και δυόσμου, αλλά και κρητικό ή αγιορείτικο-, την κολοκυθένια της Κιμώλου, με κολοκύθι, ντομάτα και κάππαρη ή το συριανό τιριτίμ. Βέβαια και μια αρωματική φριτάτα με κολοκυθάκια και δυόσμο, μια αφράτη ομελέτα με πατάτες και μπρόκολο ή μια ομελέτα φούρνου με μανιτάρια και φέτα, είναι μια πολύ καλή λύση για το καθημερινό τραπέζι. Κι έχουμε να προτείνουμε πολλές ακόμη ιδέες που συνδυάζουν αυγά με λαχανικά. Ομελέτες λεπτές και τροφαντές, απλές και πιο ιδιαίτερες. Δείτε εδώ τις συνταγές

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation