πριν από  3 ώρες 10 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


10' προετοιμασία 9 ώρες αναμονή Σύνολο: 9 ώρες και 10' Υλικά Τεμάχια: για 10 παγωτίνια130 γρ. γιαούρτι στραγγιστό240 ml γάλα καρύδας240 ml κρέμα καρύδας (από κονσέρβα)30 γρ. ινδοκάρυδο τριμμένοΔιαδικασία Για να φτιάξουμε παγωτό ξυλάκι με γεύση καρύδα, αρχικά βάζουμε, σε μια μεγάλη κανάτα δοσομετρητή, την κρέμα γάλακτος, το γιαούρτι, το γάλα καρύδας, την κρέμα καρύδας και την τριμμένη καρύδα και ανακατεύουμε καλά με σύρμα.Στη συνέχεια, μοιράζουμε το μείγμα ομοιόμορφα σε θήκες για παγωτό ξυλάκι ή σε χάρτινα κυπελλάκια των 120 ml, ανακατεύοντας λίγο το μείγμα μέσα σε κάθε θήκη.Σκεπάζουμε και τοποθετούμε στην κατάψυξη για 1 ώρα.Προσθέτουμε τα ξυλάκια και ξαναβάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν εντελώς, τουλάχιστον για 8 ώρες.Για να τα ξεφορμάρουμε, βυθίζουμε το καλούπι για λίγα δευτερόλεπτα σε ζεστό νερό, μέχρι να μπορούμε να τραβήξουμε εύκολα τα παγωτίνια.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation