Παλμιέ με λουκάνικα
Άννα Ναθαναηλίδου 23.05.2025 • 08:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 5' προετοιμασία 30' ψήσιμο Σύνολο: 35'Υλικά Τεμάχια: 12 1 φύλλο σφολιάτας (να έχει ξεπαγώσει) 2 κουτ. σούπας κέτσαπ 100 γρ. κασέρι, τριμμένο 4 λουκάνικα ΦρανκφούρτηςΔιαδικασία Για τα παλμιέ με λουκάνικα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C και ντύνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου.Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω στην επιφάνεια εργασίας μας.Αλείφουμε όλο το φύλλο με την κέτσαπ.Καλύπτουμε την επιφάνεια του φύλλου με το τριμμένο τυρί.Βάζουμε κατά μήκος της μιας μεγάλης πλευράς του φύλλου δύο λουκάνικα.Κάνουμε το ίδιο και με την άλλη μακριά πλευρά.Τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και από τις δύο πλευρές, μέχρι να συναντηθούν στη μέση.Κόβουμε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκ.Βάζουμε τις φέτες στη λαμαρίνα του φούρνου και τις ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 22. Γαστρονόμος
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(701)
- politismos(47)
- Βιβλία(58)
- Βιντεοπαιχνίδια(2)
- Θέατρο & Χορός(67)
- Κινηματογράφος(89)
- Μουσική(67)
- Παράξενα(57)
- Τέχνη(31)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.