πριν από  8 ώρες 3 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Άννα Ναθαναηλίδου 23.05.2025 • 08:14 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 5' προετοιμασία 30' ψήσιμο Σύνολο: 35'Υλικά Τεμάχια: 12 1 φύλλο σφολιάτας (να έχει ξεπαγώσει) 2 κουτ. σούπας κέτσαπ 100 γρ. κασέρι, τριμμένο 4 λουκάνικα ΦρανκφούρτηςΔιαδικασία Για τα παλμιέ με λουκάνικα, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 180° C και ντύνουμε με λαδόκολλα τη λαμαρίνα του φούρνου.Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας πάνω στην επιφάνεια εργασίας μας.Αλείφουμε όλο το φύλλο με την κέτσαπ.Καλύπτουμε την επιφάνεια του φύλλου με το τριμμένο τυρί.Βάζουμε κατά μήκος της μιας μεγάλης πλευράς του φύλλου δύο λουκάνικα.Κάνουμε το ίδιο και με την άλλη μακριά πλευρά.Τυλίγουμε σφιχτά σε ρολό και από τις δύο πλευρές, μέχρι να συναντηθούν στη μέση.Κόβουμε σε φέτες πάχους περίπου 1 εκ.Βάζουμε τις φέτες στη λαμαρίνα του φούρνου και τις ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα. Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 22. Γαστρονόμος

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation