πριν από  19 ώρες 54 λεπτά

Thetoc.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Άλλη μια πανεύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό. Χρειάζονται μόλις τρία υλικά . Το παγωτό είναι μαλακό και αφράτο και έχει μοναδική γεύση!ΥΛΙΚΑ 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί γάλα εβαπορέ 410 gr (κατά προτίμηση όχι light) 1 σαντιγί μορφάτ (τενεκεδάκι)ΕΚΤΕΛΕΣΗ 1) Βάζουμε το τενεκεδάκι της μορφάτ στη συντήρηση για 1 ώρα πριν τη χρησιμοποιήσουμε. 2) Τοποθετούμε το εβαπορέ στην κατάψυξη για περίπου 1.5 ώρα. 3) Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάμε τη μορφάτ με το μίξερ για τουλάχιστον 10 λεπτά. Είναι ΠΟΛΥ σημαντικό η σαντιγί να χτυπηθεί πάρα πολύ καλά προκειμένου το παγωτό να βγει μαλακό. 4) Ρίχνουμε στο μπολ και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για ακόμη 1 λεπτό. 5) Βγάζουμε το εβαπορέ από την κατάψυξη και το προσθέτουμε στο μπολ. Ρίχνουμε και το κονιάκ και χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για άλλα 10 λεπτά. 6) Ρίχνουμε το μείγμα μας σε ένα μεταλλικό μπολ παγωτού και το βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 12 ώρες.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation