πριν από  1 ημέρα 14 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, βασιλικός κι αυτό είναι όλο. Είναι ωδή στην απλότητα η αγαπημένη Margherita. Μπορείτε για ευκολία να χρησιμοποιήσετε έτοιμη ζύμη για πίτσα, αλλά εμείς προτείνουμε να φτιάξετε τη δική σας - εννοείται ναπολιτάνικη. 20' προετοιμασία, 10' ψήσιμο Σύνολο: 30'Υλικά Τεμάχια: για 1 πίτσα 38-40 εκ. 1 δόση ζύμη Ναπολιτάνα ή έτοιμη ζύμη για πίτσα, του εμπορίου 1 δόση σάλτσα ντομάτας 125 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, σε λεπτές φέτες 10 φύλλα βασιλικού ελαιόλαδοΔιαδικασίαΓια την πίτσα Margherita, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στις αντιστάσεις στην πιο υψηλή θερμοκρασία.Ανοίγουμε το ζυμάρι με τα δάχτυλα ή με τον πλάστη σε διάμετρο περίπου 38 εκ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί (ρηχό, ειδικό για πίτσα, ή τη λαμαρίνα του φούρνου) και απλώνουμε πάνω του τη ζύμη.Καλύπτουμε τη ζύμη ομοιόμορφα με σάλτσα ντομάτας, απλώνουμε το τυρί, σκορπίζουμε τον βασιλικό και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά (ανάλογα με τη ζύμη που έχουμε επιλέξει) στη...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation