πριν από  6 ώρες 12 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


15' προετοιμασία 10' ψήσιμο Σύνολο: 25' Υλικά Τεμάχια: για 1 πίτσα 38-40 εκ.1 δόση ζύμη για πίτσα της επιλογής μας ή έτοιμη ζύμη για πίτσα, του εμπορίου120 γρ. ρικότα1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λιωμένη120 γρ. κίτρινη μοτσαρέλα, τριμμένη50 γρ. τρυφερά φύλλα σπανακιού, χοντροκομμένα120 γρ. ολόκληρα ντοματίνια, πλυμένα, στεγνωμένα1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λίγο για το ταψί1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή, τριμμένηαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για την πίτσα με ρικότα, ντοματίνια και σπανάκι, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στις αντιστάσεις στην πιο υψηλή θερμοκρασία.Ανοίγουμε το ζυμάρι με τα δάχτυλα ή με τον πλάστη σε διάμετρο περίπου 38 εκ.Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί (ρηχό, ειδικό για πίτσα, ή τη λαμαρίνα του φούρνου) και απλώνουμε πάνω του τη ζύμη.Σε μπολ ανακατεύουμε τη ρικότα με το σκόρδο και καλύπτουμε ομοιόμορφα τη ζύμη.Σκορπίζουμε τη μοτσαρέλα και σκορπίζουμε τα ντοματίνια και τα φύλλα σπανακιού.Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και με...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation