πριν από  20 ώρες 25 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


5' προετοιμασία 5' ψήσιμο Σύνολο: 10' Υλικά Μερίδες: 44 έτοιμες πίτες για σουβλάκι, καλής ποιότητας200 γρ. έτοιμη σάλτσα ναπολιτάνα, από βαζάκι (ή σάλτσα από κοκκινιστό φαγητό που έχει περισσέψει)240 γρ. κασέρι Ξάνθης, χοντροτριμμένο80 γρ. ξηρή μυζήθρα, χοντροτριμμένη200 γρ. καβουρμάς, σε κομμάτια2 πιπεριές κέρατο καυτερές (ή απλές ή μία και μία), σε λεπτές ροδέλεςΔιαδικασία Για τις πίτσες με πίτες για σουβλάκι, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 250°C ή στην πιο υψηλή θερμοκρασία που διαθέτει η συσκευή.Στρώνουμε με χαρτί ψησίματος το μεγάλο ταψί ή τη λαμαρίνα φούρνου και τακτοποιούμε τις πίτες.Απλώνουμε με κουτάλι τη σάλτσα ντομάτας στις πίτες. Μοιράζουμε στην καθεμία το κασέρι και τη μυζήθρα, από πάνω τον καβουρμά και στο τέλος τις ροδέλες πιπεριάς.Ψήνουμε για 5 λεπτά, μέχρι να λιώσουν και να ροδίσουν τα τυριά και να πάρουν ωραίο χρώμα οι πίτες. Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 237.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation