πριν από  4 ώρες 55 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ 12.05.2025 • 21:05 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Φροντίδα, διάλειμμα, καθημερινή ανάγκη αλλά και κυριακάτικη γιορτή − το μεσημεριανό είναι για τους περισσότερους το πιο βασικό γεύμα. Παρ' όλα αυτά, συνήθως, δεν παίρνει την αγάπη που του αξίζει. Τα φώτα πέφτουν τις περισσότερες φορές στην έξοδο για βραδινό, που έχει, ακόμα και στα πιο απλά μαγαζιά, αίσθηση ειδικής περίστασης, σαν κάτι πιο ξεχωριστό και σημαντικό από τις μπουκιές που θα στριμώξουμε το μεσημέρι ανάμεσα στις δουλειές και τα τρεξίματα. Αρκετά μαγαζιά δεν ανοίγουν καν το μεσημέρι. Ξεκινούν το απόγευμα και συνεχίζουν το βράδυ, όταν το φαγητό σημαίνει πιο πολύ "γλέντι". Μάλλον γι' αυτό και τα καλά μεσημεριανά μαγαζιά έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Κάποια ξεκινούν το σέρβις από νωρίς και συνεχίζουν μέχρι αργά. Άλλα αφιερώνονται αποκλειστικά στο μεσημεριανό γεύμα: να καλύψουν την ανάγκη της καθημερινής διατροφής των θαμώνων τους, να θρέψουν και το απόγευμα να...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation