πριν από  3 ώρες 1 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χρησιμοποιούμε όποιο θέλουμε, από παγκάσιους μέχρι συναγρίδα και τσιπούρα. Είναι φαγητό που φτιάχνεται με πολλές πιπεριές. Παλιότερα το ψήσιμο γινόταν σε μεγάλη πήλινη γάστρα, καλά κλεισμένη. Μπορούμε και εδώ να χρησιμοποιήσουμε ανάλογο σκεύος, αρκετά μεγάλο όμως για να χωρέσει όλα τα υλικά. 40' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 2 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 6 1 μεγάλο ψάρι, βάρους 2 κιλών (φαγκρί, συναγρίδα, μαγιάτικο), ή 6 χοντρές φέτες ψαριού 6 πιπεριές κέρατο, ψιλοκομμένες 6 πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες 5-6 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 400 γρ. (1 κονσέρβα) ντοματάκια ψιλοκομμένα, με τους χυμούς τους 3-4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά 1 κοφτή κουτ. σούπας πάπρικα 200 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Για το ψάρι στον ταβά με πιπεριές, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 150°C.Καθαρίζουμε το ψάρι από λέπια και εντόσθια, το πλένουμε και το στραγγίζουμε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation