Ψάρι στον φούρνο με πιπεριές
Χρησιμοποιούμε όποιο θέλουμε, από παγκάσιους μέχρι συναγρίδα και τσιπούρα. Είναι φαγητό που φτιάχνεται με πολλές πιπεριές. Παλιότερα το ψήσιμο γινόταν σε μεγάλη πήλινη γάστρα, καλά κλεισμένη. Μπορούμε και εδώ να χρησιμοποιήσουμε ανάλογο σκεύος, αρκετά μεγάλο όμως για να χωρέσει όλα τα υλικά. 40' προετοιμασία 1 ώρα και 30' μαγείρεμα Σύνολο: 2 ώρες και 10' Υλικά Μερίδες: 6 1 μεγάλο ψάρι, βάρους 2 κιλών (φαγκρί, συναγρίδα, μαγιάτικο), ή 6 χοντρές φέτες ψαριού 6 πιπεριές κέρατο, ψιλοκομμένες 6 πιπεριές Φλωρίνης, ψιλοκομμένες 5-6 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια 1 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος 400 γρ. (1 κονσέρβα) ντοματάκια ψιλοκομμένα, με τους χυμούς τους 3-4 κουτ. σούπας τριμμένη φρυγανιά 1 κοφτή κουτ. σούπας πάπρικα 200 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία Για το ψάρι στον ταβά με πιπεριές, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 150°C.Καθαρίζουμε το ψάρι από λέπια και εντόσθια, το πλένουμε και το στραγγίζουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(768)
- politismos(68)
- Βιβλία(45)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(45)
- Κινηματογράφος(48)
- Μουσική(49)
- Παράξενα(59)
- Τέχνη(98)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.