Ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί
Βασιλική Καρούνου 30.04.2025 • 21:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 45' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώραΥλικά Μερίδες: 4-6 2 κεφάλια σκόρδο ή περίπου 20 σκελίδες, καθαρισμένες και ολόκληρες 120 ml ελαιόλαδο 100 γρ. κατσικίσιο τυρί (σαν φέτα) 1 κουτ. σούπας κουκουνάρια 1-2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένοΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε τα ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Τακτοποιούμε τα σκόρδα σε ένα ταψάκι ή σε άλλο σκεύος που να μπαίνει στον φούρνο, έτσι ώστε να χωράνε ακριβώς και σε μονή στρώση.Τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το οποίο θα πρέπει να τα καλύπτει κατά τα δύο τρίτα.Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά.Τα ξεσκεπάζουμε, σκορπίζουμε ανάμεσά τους τα μισά κουκουνάρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε τα υπόλοιπα κουκουνάρια και το τυρί, σπασμένο σε κομμάτια και μοιρασμένο ανάμεσα στα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Πολιτισμός
- Lifestyle(700)
- politismos(38)
- Βιβλία(60)
- Βιντεοπαιχνίδια(0)
- Θέατρο & Χορός(54)
- Κινηματογράφος(80)
- Μουσική(71)
- Παράξενα(56)
- Τέχνη(29)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.