πριν από  5 ώρες 26 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Βασιλική Καρούνου 30.04.2025 • 21:09 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 15' προετοιμασία 45' ψήσιμο Σύνολο: 1 ώραΥλικά Μερίδες: 4-6 2 κεφάλια σκόρδο ή περίπου 20 σκελίδες, καθαρισμένες και ολόκληρες 120 ml ελαιόλαδο 100 γρ. κατσικίσιο τυρί (σαν φέτα) 1 κουτ. σούπας κουκουνάρια 1-2 κουτ. σούπας μαϊντανός, ψιλοκομμένος μαύρο πιπέρι, φρεσκοτριμμένοΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε τα ψητά σκόρδα με κατσικίσιο τυρί προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.Τακτοποιούμε τα σκόρδα σε ένα ταψάκι ή σε άλλο σκεύος που να μπαίνει στον φούρνο, έτσι ώστε να χωράνε ακριβώς και σε μονή στρώση.Τα περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το οποίο θα πρέπει να τα καλύπτει κατά τα δύο τρίτα.Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για περίπου 35 λεπτά.Τα ξεσκεπάζουμε, σκορπίζουμε ανάμεσά τους τα μισά κουκουνάρια και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 4-5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.Προσθέτουμε τα υπόλοιπα κουκουνάρια και το τυρί, σπασμένο σε κομμάτια και μοιρασμένο ανάμεσα στα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation