πριν από  12 ώρες 52 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Πλούσια, αφράτη κρέμα που ακουμπάει απαλά πάνω σε παγωμένο, φρεσκοφτιαγμένο εσπρέσο. Ένας καλός freddo cappuccino πετυχαίνει την τέλεια ισορροπία υφών και γεύσεων. Έχει διακριτές στρώσεις -από γάλα, καλοχτυπημένο μέχρι να γίνει βελούδινο αφρόγαλα, και καφέ δυνατό και μυρωδάτο- οι οποίες θα ενωθούν σιγά σιγά. Το γάλα δίνει μια φυσική γλύκα στο ρόφημα, χωρίς όμως η ένταση του καφέ να χάνεται και δίχως ο τελευταίος να νερώνει και να αραιώνει πολύ γρήγορα. Μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό ζητήσαμε από την ομάδα του Create, δημιούργημα του κορυφαίου Έλληνα barista Στέφανου Δωματιώτη, να μας καθοδηγήσει βήμα βήμα για να ετοιμάσουμε τον τέλειο freddo cappuccino. Ο καφές Το είδος του καφέ: Όλοι οι καφέδες είναι κατάλληλοι, ωστόσο προτιμάμε καφέδες πιο "γεμάτους". Καθώς έχουν πιο έντονο χαρακτήρα θα σταθούν καλύτερα σε ροφήματα όπως ο freddo espresso και ο freddo cappuccino, με πάγο που λιώνει. Οι καφέδες φυσικής επεξεργασίας...

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: Πολιτισμός
    Palo presentation